Missä on bitcoin hyväksyä lähellä minua


missä on bitcoin hyväksyä lähellä minua

ja hankin jokusen bitcoinin. Yksi tällainen hanke on Coinbasen debit-kortti Yhdysvalloissa. Kauppias, ville Hämäläinen, k-market Jätkäsaaresta kertoo, miten miten maksaminen käytännössä tapahtuu kassalla. Maksamisen aktiivisuus toki kertoo, onko valuutalla käytännössä uskottavuutta ja käyttäjiä, hän kertoo. Tämä ei ole kuitenkaan mikän sijoitusvinkki, kunhan vain kirjoittelin lämpimikseni.

Missä on bitcoin hyväksyä lähellä minua
missä on bitcoin hyväksyä lähellä minua

Mainos (Teksti jatkuu alla mainos pättyy, omien sanojensa mukaan Malmi myi bitcoineistaan yli puolet jo vuonna 2011, irtisanoutui työstän, osti pienen asunnon Helsingin läheltä ja matkusti seitsemäksi viikoksi Japaniin opiskelemaan maan kieltä. Tammikuun alusta hän on kehittänyt palkattomalla vapaalla verkossa toimivaa mainetietokantaa, joka on teknisesti toteutettu bitcoinin tapaan hajautetusti. Bittirahan sivuilta ainakin löytyi suht hyvät suomenkieliset ohjeet. Virtuaalisella valuutalla maksamista kokeillaan jo muutamissa K- ja M-ryhmän kaupoissa. Tosin jos arvo tuhatkertaistuu, maailman talouden rajat alkavat tulla jo vastaan. Maksu kirjataan erilliselle tablettilaitteelle. Nykyänhän kuka tahansa voi kirjoittaa netissä mitä tahansa, mutta palvelun tavoitteena on, että kirjoittajan luotettavuuden voisi arvioimaan nykyistä paremmin. Malmi kehitti bitcoinin käyttäjien tietokoneille hajautettua järjestelmä, joka laskee uusia bitcoin-yksiköitä liikkeelle ennalta pätetyn matemaattisen kaavan bitcoin-verkon ruuhkautumista mukaisesti.

Tämä kirjoitus säilyy tällä palstalla vielä minun jälkeenikin. Suomessa jo 40 verkkokauppaa hyväksyy bitcoinin. Tältä sivulta näet missä eri paikoissa bitcoineja voi käyttä.


Sitemap