Ostaa aaltoilu kanssa bitcoin


ostaa aaltoilu kanssa bitcoin

käsittelyn alkamisaikaan mennessä. Vastauksena kysymykseen "mistä Suomessa voi ostaa bitcoineja?" olemme kehittäneet Bittipörssin, jossa bitcoinien osto ja myynti on helppoa ja luotettavaa.

Ostaa aaltoilu kanssa bitcoin
ostaa aaltoilu kanssa bitcoin

Paras bitcoin tekninen analyysi twitter, Miten rekisteröidy nopeasti ilmaiseksi bitcoin, Ilmainen bitcoin kaupankäynnin botti reddit, Mikä on seuraava bitcoin-2018,

Pankkisiirrolla ostaessa minimisumma on 20 ja maksimisumma 100 000. Periaatteenamme on kysyä asiakkaalta mahdollisimman vähän tietoja. Bittimaateilla on mahdollisuus myydä käteistä vastaan. Pikasiirto-maksutapa ei ole enä käytössä. Millä maksutavoilla bitcoineja voi myydä?

Pankkisiirto, pOP Pankista lähetetyt maksut näkyvät meillä välittömästi, eli näistä pankeista maksetut tilaukset käsitellän normaalisti vuorokauden sisän. Bitcoineja ostaessa toimitusaika on alle 2 000 euron summilla 0-1 pankkipäivä ja yli 2 000 euron summilla 0-3 pankkipäivä. Maksuja otetaan vastaan arkisin klo 11, klo 15 ja klo 18 asti, sekä viikonloppuisin ja pyhinä klo 11 ja 16 saakka. Haluan asettaa tilaukselleni maksimihinnan, kampanja-alennuskoodi).


Sitemap