Miten ostaa bitcoins


miten ostaa bitcoins

jos sinulla ei sitä vielä ole. Kun tilisi on valmis käyttön, voit siirtä sinne euroja helposti pankkisiirrolla. Tilisiirron jälkeen voit ostaa Bitcoineja nappia painamalla. Lue vinkit ja ohjeet alta! Vahvista tämä klikkaamalla checkboksiin. Aseta tästä johtuen 2FA eli kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttön välittömästi.

Valitse ensin Valuutta-riviltä BTC:n tilalle LTC. Saat linkin mailiisi välittömästi, josta lähetys on vielä viimeisen kerran varmistettava. Siirtäksesi rahaa voit valita korttimaksun, tai pankkisiirron. Kun tilisiirto on suoritettu, voit ostaa Bitcoineja.

Bitcoin ostaminen Miten ostaa Bitcoin ohjeet miten BTCmiten ostaa bitcoins

Niiden ei siis pidemmällä aikavälillä ole tarkoitus olla mitän sijoitusinstrumentteja, vaan rahaa, jota käytetän palveluiden ja tuotteiden ostamiseen sekä oman varallisuuden säilyttämiseen. Tee talletus verkkopankissasi kyseistä tili- ja viitenumeroa käyttäen. Voit esimerkiksi laittaa 20 Bitcoineistasi myyntiin, jos kurssi sattuu joku päivä nousemaan yli tavoitehintasi. Luottokortin käytöstä veloitetaan pieni kulu. Jos tämä olisi kuitenkin peruste Bitcoinien kieltämiseen, tulisi samantien kieltä myös eurojen ja dollareiden jp morgan chase bitcoin investment käyttö kaikilta maailman ihmisiltä etenkin käteisenä. Tämän jälkeen klikkaa Sign. Ennen kaupankäyntiä sinun tulee vahvistaa sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja henkilöllisyytesi. Mikäli siis haluat yksinomaan ostaa altcoineja, osta ennemmin Ethereumia ja siirrä sitä pörssien välillä BitCoinin sijaan. Tässä vaiheessa voit valita haluatko ostaa Bitcoinia, Etheriumia vai Litecoinia.


Sitemap